Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίπλες

Υλικά:
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοµµένη
850 γρ. αλεύρι
1/2 ποτήρι λάδι
8 αυγά
ξύσµα ενός λεµονιού
1 κουταλιά σόδα
µέλι

Εκτέλεση:
Ζυµώνουµε και αφήνουµε στην άκρη για 45’.
Κόβουµε σε κοµµάτια κι απλώνουµε σε λεπτό
φύλλο µε τον πλάστη. Χωρίζουµε το φύλλο σε
κοµµάτια περίπου 15×4 εκατοστά. ∆ιπλώνουµε
ρολό και τηγανίζουµε σε καυτό λάδι κι από τις
δυο µεριές. Περιχύνουµε µε µέλι και καρύδ

Leave a Comment

#mythicalpeloponnese

eot
espa
Επιλεγμένες φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
0
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο