Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καγιανάς (Χοιρινό Παστό)

Καγιανάς (Χοιρινό Παστό)

Υλικά:
2/3 της κούπας καλαµατιανό ή µανιάτικο λάδι
6 ώριµες ντοµάτες τριµµένες
1/2 κιλό παστό κοµµένο σε λεπτές φετούλες ή
κοµµατάκια και ξεπλυµένο από το αλάτι
8 αβγά ελαφρώς χτυπηµένα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουµε το λάδι σε µεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουµε τις ντοµάτες και τις αφήνουµε να σιγοβράσουν
στο λάδι µέχρι να πήξουν, γύρω στα
25 λεπτά, σε χαµηλή φωτιά. Προσθέτουµε το παστό και το σιγοβράζουµε,
σκεπασµένο για 10-15 λεπτά ακόµα.
Ρίχνουµε τα αβγά, γυρίζοντας το
τηγάνι για να πάνε παντού. Τα αφήνουµε να πήξουν για 3-4 λεπτά. Με
µια σπάτουλα ή µε ξύλινη κουτάλα
ανακατεύουµε το µείγµα µέχρι να
πήξουν τα αβγά τελείως, αλλά προσέχουµε να
µην είναι πολύ στεγνά. Αλατοπιπερώνουµε και
σερβίρουµε.

Leave a Comment

#mythicalpeloponnese

eot
espa
Επιλεγμένες φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
0
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο