Skip to content Skip to footer

Καρυδόπιτα σιροπιαστή

Καρυδόπιτα σιροπιαστή

Καρυδόπιτα σιροπιαστή

Υλικά:
3 φλιτζάνια καρύδια κοπανισµένα
8 αυγά
1 βιτάµ
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 1/2 τσαγιού αλεύρι
2 κουταλάκια baking powder
1 κουταλάκι σόδα
1 γιαούρτι

Εκτέλεση:
Ετοιµάζουµε το µίγµα βάζοντας στο
τέλος τα καρύδια και πλάθουµε τη
ζύµη. Απλώνουµε σε βουτυρωµένο
ταψί και ψήνουµε στους 150ο για 50’. Αφού
κρυώσει, ρίχνουµε το καυτό σιρόπι οµοιόµορφα.
Μόλις το πιει, σερβίρουµε.
Για το σιρόπι: βράζουµε 2 φλιτζάνια ζάχαρη σε
2 φλιτζάνια νερό.

See More

#mythicalpeloponnese

eot
espa
Επιλεγμένες φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
0
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο