Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κόκορας κρασάτος

Κόκορας κρασάτος

Υλικά:
1 κόκορας τρίκιλος σε µερίδες
2 τριµµένα κρεµµύδια
5 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
1/2 ψιλοκοµµένες ντοµάτες
1 κιλό κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
αλατοπίπερο

Εκτέλεση:
Ροδίζουµε στο λάδι τον κόκορα, το σκόρδο και
το κρεµµύδι. Σβήνουµε µε κρασί. Προσθέτουµε 5
ποτήρια νερό και µαγειρεύουµε 90’. Κατόπιν, διαλύουµε το κορν φλάουρ σε λίγο από το ζουµί και
το ρίχνουµε ξανά στην κατσαρόλα, κουνώντας
καλά για να πάει παντού. Μόλις δέσει η σάλτσα
κατεβάζουµε από τη φωτιά. Σερβίρεται ζεστός µε
πουρέ, ρύζι ή πατάτες τηγανητές

Leave a Comment

#mythicalpeloponnese

eot
espa
Επιλεγμένες φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
0
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο